gh0str3v

Fondator
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About gh0str3v

 • Birthday 07/29/1997

Recent Profile Visitors

549 profile views
 1. 1. Server: 2.Cum ai descoperit acest glitch ? 3.Cand ai descoperit aceasta eroare ? 4. IGN:
 2. 1. Server: 2.Ideea in sine: 3. Contributiile si/sau functionalitatea pe care o va aduce serverului: 4.Este o ideea propie sau preluata ? Daca este preluata, de unde ? 5.De ce crezi ca ar trebuii sa implementam aceasta idee pe server ?
 3. gh0str3v

  [Model] Cerere recuperare grad

  1. IGN: 2. Motivul pentru care ai luat remove: 3. Server : 4. Cat timp ai avut gradul pe server ? 5.Cand ai primi remove ?
 4. 1. IGN: 2.Cand ai sesizat problema ? 3. Server : 4. Cum poti dovedi ca detii acest cont ?
 5. gh0str3v

  [Model] Cerere Remove

  1. IGN: 2. Motiv remove: 3. Server : 4. De ce ai luat aceasta decizie ? 5.O sa aplici din nou pentru aceasta functie ?
 6. gh0str3v

  [Model] Cerere unban

  1. IGN: 2. Motiv ban: 3. Server : 4. Cat timp iti este suspendat contul: 5.Cand ai primit ban :
 7. gh0str3v

  [MODEL] Cerere grad

  Condiții pentru obținerea gradului: - Răspunsuri cât mai favorabile din partea staff-ului si/sau sustinere din partea lor, recomandari, etc. - O cerere cât mai bine formulată si structurata. - Varsta minima pentru a putea aplica pentru orice grad atat pe forum cat si pentru server este de 14 ani. -Oferim transparenta in legatura cu deciziile de management si asteptam aceeasi transparenta si din partea voastra. - Sa aveti cont pe server/forum de cel putin 30 de zile. - Toate punctele completate. - Limbaj decent și stăpânirea limbii române din punct de vedere al ortografiei. Nu o sa fiti sanctionati pentru o "-" pusa eronat sau pentru o virgula ratata dar nici nu o sa acceptam un limbaj asemanator "pryntesyk" s.a.m.d . - Citirea și dobândirea informațiilor din Regulament. ATENȚIE 1. Dacă ați fost respinși, puteți face o altă cerere de grad dupa un termen de 7 zile. Consideram ca in acest timp o sa va puteti actualiza informatiile pe care le detineti. Dacă o sa avem cereri dublate, o sa ramana valabila prima cerere, urmatoarele fiind anulate cu statusul de "Cerere Dublata"dasdasd 2. Aceste cereri o sa fie analizate de catre managementul nostru ( tenegabi si gh0str3v ). Ne rezervam un termen de raspuns de 72 de ore lucratoare pentru orice aplicatie facuta corect. 3. De mentionat este faptul ca o disponibilitate mai mare nu reprezinta un avantaj in procesul de selectie. Interviurile sunt sustinute de catre tenegabi si gh0str3v cu apel pe skype. Daca nu aveti echipamentul necesar pentru a participa unei conferinte pe skype, nu are rost sa depuneti cererea. 4.Experienta anterioara reprezinta un avantaj doar in cazul in care exista o confirmare/dovada a acestei experiente. MODEL CERERE 1. IGN: 2.PRENUME: 3.ADRESA DE CONTACT (SKYPE/DISCORD ) 4.GRADUL DORIT 5.VARSTA 6.DISPONIBILITATE
 8. gh0str3v

  Off-topic {General}

  baaaaaaaaaa

Despre noi

Devilstrike Revine cu forțe proaspete și își reînnoiește site-ul tema și forumul. 

 

 

Sponsori

Management Buget

Site-uri sociale

Vizitați site-urile de socializare ale acestei comunități online sau ale fondatorului acestei comunități.